A Szabadúszók születése

A Szabadúszók ötlete 2015. novemberében született meg, reggel hat óra tíz perckor, egy esős, hideg napon. Épp munkába indult két fiatal, akinek pénze nem sok, de lelkesedése és ambíciója annál több volt.

Azt korán belátták, hogy hiába van az embernek munkája, még ketten együtt is borzasztó nehéz lesz egyről a kettőre jutni, nem hogy akkor, ha egyedül akarsz a saját lábadra állni.

Megoldást akartunk, olyat, ami nem csak nekünk segít, de mindenki másnak is, aki hasonló cipőben jár. Utána olvastunk, könyvelőhöz jártunk, kérdeztünk, számoltunk, keresgéltünk. Rengeteg gondolkodás, éjjelig tartó munka és kitartás kellett ahhoz, hogy a Szabadúszók végre teljes képet kapjon.

Szabaduszok.com – A magyar freelancer platform

Egyértelmű volt, hogy ma Magyarországon a probléma létezik, a vállalatok szemszögéből, és főleg a hozzánk hasonló, lelkes szabadúszók szemszögéből nézve is. Kaptunk negatív visszajelzést is persze, (de ki nem kap, aki ma próbálkozik valamivel) de még több pozitív érkezett, ami nagyon sokat segített ahhoz, hogy lássuk, tényleg érdemes csinálni. Mert segíthetünk, mert lehetőséget adhatunk azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint mi.

A Szabadúszók első verziója 2016. áprilisában indult el, és ma is minden egyes feliratkozónak hihetetlenül örülünk. Minden egyes szabadúszónak, és vállalatnak szeretnék segíteni abban, hogy a lehető legjobb partneri kapcsolatokat hozzák létre, a Szabadúszókon keresztül.

Jelenleg az oldal végleges kiadása, amely 2016. októberében várható, már egy még profibb, még sokrétűbb platform lesz. (Amíg ezek a sorok íródnak, az oldal zseniális fejlesztője, Joó Martin most is éppen ezen dolgozik.)

Egyszóval, köszönjük a belénk vetett bizalmatokat, és a lehető legsikeresebb szabadúszást kívánjuk nektek!

 

Joó Martin és Bognár Mariann